• gevicleaningsolutions@gmail.com
  • 0760509480 / 0722170049

Servicii de curatenie

Servicii profesionale de curatenie

Curatenie la domiciliu

Curatenie la domiciliu, de urgenta? Stim ca nimic nu se compara cu o locuinta curata iar noua, chiar nimic nu ne sta in cale pentrua ajunge la dumneavoastra in scopul satisfacerii celor mai inalte exigente!.

Curatenie birouri

Orice persoana juridica tinde spre succesul business-ului sau, tocmai de aceea Top Mop ofera servicii de curatenie pentru firme, birouri sau spatii comerciale la cele mai inalte standarde ale profesionalismului.

Curatenie scari bloc

Moderna si deloc costisitoare, angajarea unei firme care sa se ocupe de intreg procesul de curatenie din blocuri reprezinta atat pentru administrator, cat si pentru locatari o metoda rapida de a beneficia de servicii complete de curatenie in scarile de bloc.

Spalat si curatat covoare si mochete

Curățarea mochetelor, pentru aspectul și îndepărtarea petelor, murdăriei și alergenilor se face prin mai multe metode. Mocheta curata este recunoscuta de producători ca fiind mai plăcuta la vedere, durabila și probabil mai sănătoasa decât mocheta mai putin întreținuta.

Curatare Canapele

Canapeaua ta poate fi locul iubit de acarieni, virusuri si bacterii, toti acestia fiind direct responsabili de aparitia multiplelor tipuri de alergii. De asemenea, praful si petele vizibile (de cafea, vin, suc, mancare etc.), mucegaiul si mirosurile neplacute sunt inamici pe care NU ii poti indeparta cu solutiile de curatenie din comert. 

Curatare Saltele

Locul iubit de acarieni, virusuri si bacterii este patul sau salteaua ta, acestia fiind direct responsabili de aparitia multiplelor tipuri de alergii. De asemenea, praful si petele vizibile, mucegaiul si mirosurile neplacute sunt inamici pe care nu ii poti indeparta cu solutiile uzuale de curatare.

2022 © Toate drepturile rezervate | realizat cu ajutorul ICM