FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Despre noi...

GEVI IMPEX S.R.L activeaza pe piata romaneasca de aproape doua decenii , devenind un important furnizor in proiecte din domeniul audio/video.

De asemenea, compania noastra actioneaza in aria telecomunicatiilor, a echipamentelor de securitate, precum si in cea a echipamentelor  de birotica si a celor de francat si de implicuit.

Gevi Impex ca retailer a produselor de birotica, IT si audio-video este convinsa de importanta mentinerii legaturilor cu clientii, a calitatii cat si a vanzarii de produse certificate. In acest sens managementul urmareste zi de zi nevoile pe care le au clienţii noştri şi clienţii clienţilor noştri. Succesul clienţilor noştri înseamnă succesul nostru. Clienţii noştri sunt şi partenerii noştri de afaceri, modul în care noi îi respectăm reflectă modul în care suntem respectaţi.


Gevi Impex la nivel national este interesat ca produsele sale sa fie cunoscute, ca atare sprijina permanent distribuitorii sai din tara folosind instrumentele adecvate de marketing.


Gevi a reusit sa introduca pe piata produse noi ce au venit in intampinarea nevoilor de inovatie, ergonomie si calitate cerute de piata. In acest context firma noastra urmareste permanent imbunatatirea continua a perceptiei pozitive despre marcile distribuite de noi si implicit despre renumele societatii Gevi Impex folosindu-se de doua concepte impuse de piata : buna relationare cu clientii nostri si calitatea produselor comercializate.

 

Principiile pe care se bazeaza activitatea noastra sunt:

  • marker Optimizarea permanenta a nivelului calitativ al serviciilor noastre

  • marker Mentinerea si intarirea increderii clientilor nostri

  • marker Promptitudine in asigurarea serviciilor

  • marker Loialitate fata de partenerii nostri

  • marker Servicii oneste

  • marker Preturi rezonabile

 

Servicii oferite:

MARKER Asistenta specializata pre si post-vanzare

MARKER Termen de plata flexibil

MARKER Produse pe stoc ce pot fi achizitionate imediat

MARKER Livrari in oricare oras al tarii

MARKER Servicii de calitate, prompte si profesionale